AFLEVERING 2 - Nieuwkomers

Sinds januari werkt de 15-koppige radiocrew aan een fictief verhaal over nieuwkomers in Oostende. Hiervoor interviewden ze 12 nieuwe Oostendenaars met diverse achtergronden. Tijdens de podcast worden de echte interviews gecombineerd met geacteerde stukken.

Hieronder kan je 2 versies terugvinden. De MASTER-versie met eindmontage door Lucas Derycke. De UNCUT ROUGH versie, dit is de originele versie opgenomen en gemonteerd door de OnderStroom-redactiecrew.

Veel luisterplezier!AFLEVERING 1 - Jongerencultuur bestaat dat (nog)?

De ene zit er midden in, voor de ander zijn het lang vervlogen tijden en voor sommigen is het bestaan ervan nog een raadsel. Een jongerencultuur, is daar überhaupt nog sprake van in een tijd waar iedereen schreeuwt om een eigen identiteit?

Heeft het vroeger eigenlijk ooit bestaan?

Of was alles subcultuur en zijn jongeren nu eenmaal de vaandeldragers van nieuwe subculturen waardoor we het jongerencultuur noemen?

Radio OnderStroom nam de proef op de som en ging na of zoiets dergelijks nog voorkomt. Deze podcast-aflevering brengt een cocktail aan eigen ondervinding en onderzoek, actuele gebeurtenissen en getuigenissen.